Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Cursus: FLOW MANIFEST

FLOW MANIFEST

zondag 25 april

Sri Preethaji

17.30 - 21.00u

https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-flow-euro

O&O Academy

Inhoud activiteit

MANIFEST OM MET DE STROOM DES LEVENS MEE TE GAAN
25 APRIL van 17:30 tot 21:00 uur

Veel mensen zwemmen tegen de stroom van het leven in, ze verzetten zich tegen het leven. Dat is waarom je moe wordt, je raakt uitgeput en wordt dan ook voortdurend verslagen door de problemen in je leven.

Tijdens dit krachtige drie en half uur durende wereldwijde Manifest, zal Sri Preethaji ons leiden op een heilige verhelderende reis naar het begrijpen van de ware betekenis en kracht de levensstroom. Dit programma boordevol kracht en zal deelnemers openstellen voor wat je ervaart wanneer je stopt met tegen de stroom in gaan. Verder zal het beperkende mythes, over wat 'FLOW' is en niet is, ontkrachten wat zich manifesteert als 3 verschillende soorten problemen:
* obstakels veroorzaakt door andere levende wezens
* het lot
* problemen door je eigen staat van zijn
In het Flow Manifest, zul je ontwaken voor een staat van ‘geen weerstand’, een manier van ‘Zijn’ die positieve energieën zal brengen op al deze drie niveaus.
Doe daarom mee aan dit mystieke manifestatieproces zodat je in de stroom kunt zijn, de ‘flow’ zelf kunt ervaren…

Sri Preethaji zal ons verbinden met de onmetelijke kracht van het Goddelijke in de Limitless Field Meditatie, waar wonderen gebeuren op sub-cellulair niveau om onze hersenen te doen ontwaken voor een grotere Goddelijke Intelligentie.

Wanneer: Zondag 25 april van 17:30 tot 21:00 uur.

Je krijgt mooie lessen, diepe processen en om het te integreren in je bewustzijn wordt het programma afgesloten met een Limitless Field meditatie.

Heb je moeite met het Engels? Geen probleem, er wordt vertaald.

Aanmelden / meer informatie

Bestel je ticket direct, dan is je plekje verzekerd!
Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-flow-euro
Je betaalt via je creditcard of via PayPal.

Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium”. Het Manifest ticket geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 25 april. Met het premium ticket krijg je daarbovenop nog twee follow-up calls onder leiding van een faculteitslid.

Ook kun je een abonnement voor 6 maanden of voor 12 maanden afsluiten. Dit abonnement mag op ieder moment ingaan en bij dit abonnement krijg je een aantal exclusieve extra’s waardoor dit wel heel aantrekkelijk is. Via deze link https://www.onenessnederland.nl/wp-content/uploads/Manifest_annual_membership-dutch.pdf vind je het document met alle voordelen van het abonnement alsmede de kalender voor 2021. Je kunt het abonnement bestellen door te klikken op de volgende link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur