Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Ekam Cirkel: ONLINE EKAM CIRKEL - Liefde in je familie

ONLINE EKAM CIRKEL - Liefde in je familie

maandag 21 juni

Oneness Nederland

19:00 tot 20:15 uur

1e keer gratis, daarna 10,- voor een losse keer, 50 euro voor de hele serie van 8 Ekam Cirkels

info@onenessnederland.nl

Oneness Nederland

Inhoud activiteit

DOE MEE!!
Deze aanstaande maandagavond van 19:00-20:15 uur - Ekam Cirkel sessie!
Door de gezamenlijke EKAM Mitra’s van NL/BE.
Een serie van 8 bijeenkomsten, op 8 achtereenvolgende weken op maandagavond (speciaal voor die mensen die nooit op donderdags konden afgelopen jaar).

Komende MAANDAG 14 juni gaan we weer online met het 2e onderwerp van de Ekam Cirkels, over LIEFDE IN JE FAMILIE.

Iedereen die het interesseert om meer te weten te komen over leven in een mooie Staat van Zijn, waarin je rust, verbinding en vervulling zult ervaren, is welkom! Er wordt gewerkt met een stukje wijsheid, een meditatie en de kracht van Ekam en Deeksha. Het programma is laagdrempelig en ook goed te volgen voor nieuwe mensen. De allereerste keer dat je meedoet om het uit te proberen, is gratis!

Elke cyclus Ekam Cirkels bestaat uit 8 bijeenkomsten die circa vijf kwartier tot anderhalf uur zullen duren. Door te luisteren naar een les in Wijsheid, ervaringen delen, samen chanten, meditatie en Deeksha zul je je verder gaan openen voor het leven in een mooie staat van zijn, waarin je rust, verbinding en vervulling kunt ervaren. Deze online bijeenkomst via Zoom wordt door een aantal EKAM Mitra's gezamenlijk aangeboden en wordt iedere week door een andere Mitra begeleid.

Juist in deze tijd is dit erg belangrijk nu we hebben ervaren wat angst en stress met ons doen. In balans en in verbinding zijn met onze dierbaren, onze collega’s en met de planeet zijn belangrijker dan ooit. Het helpt ons om in tijden van verandering overeind te blijven en verder te blijven groeien naar een mooie staat van bewustzijn. Bovendien versterkt het ons immuunsysteem en gezondheid.

De 8 thema's die aan bod zullen komen zijn:

Week 1 - Verbinding met Universele Intelligentie, wordt aangeboden op 7 juni

Week 2 - Gezondheid en Vitaliteit, wordt aangeboden op 14 juni

Week 3 - Liefde in familie, wordt aangeboden op 21 juni

Week 4 - Welvaart, wordt aangeboden op 28 juni

Week 5 - Stressvermindering, wordt aangeboden op 5 juli

Week 6 - Passie voor werk, wordt aangeboden op 12 juli

Week 7 - Educatie, wordt aangeboden op 19 juli

Week 8 - Vrede voor overledenen, wordt aangeboden op 26 juli

Elke bijeenkomst is een proces waarin je steeds meer wordt meegenomen in een stroom die je ontvankelijk maakt voor het ontvangen van de Deeksha-energie én een zegening m.b.t. het thema van de avond. Het is waardevol om de reeks te blijven volgen om er mee vertrouwd te raken en je proces te verdiepen. Ekam Cirkels zijn namelijk een doorlopend programma. Telkens wanneer je meedoet lost er weer iets op in je leven afhankelijk van het onderwerp. Zo wordt je verbinding met Universele Intelligentie of je persoonlijke Divine dieper, je familierelaties worden beter, je vind je passie in je werk terug of je begint een nieuwe studie, je stress wordt verminderd en je gezondheid verhoogd…

Elke keer als je dus weer een nieuwe cyclus volgt is het een octaaf hoger, met verdieping en nieuwe vruchten en inzichten!

Aanmelden / meer informatie

Deze EKAM CIRKEL ronde zal dus op MAANDAG's zijn! Van 19.00 tot 20.15u.

Per week kost het €10,- Voor de hele serie is het €50,- Heb je een van de avonden gemist om welke reden dan ook dan geven we je de gelegenheid om in de volgende cyclus deze alsnog te volgen.

Je kunt je aanmelden bij een van de Ekam Mitra's van de Online Ekam Cirkels
of stuur een mail naar: info@onenessnederland.nl