Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Cursus: Oneness Weekend Retraite incl. 2 overnachtingen

Oneness Weekend Retraite incl. 2 overnachtingen

vrijdag 20 augustus

Elisabeth Jeuken

vanaf 19.00u. t/m zondag 22-08-2021 ca. 18.00u

Zie link bij aanmelden

https://www.zennergi.com/

Oneness Nederland

Inhoud activiteit

Tijdens deze 2 daagse Oneness retraite ervaar je een diepgaande transformatie op verschillende levensthema’s zoals gezondheid, overvloed & welvaart, relaties, verbinding met het goddelijke, karma & voorouderbevrijding etc. De Avatars Sri Amma & Bhagavan grondleggers van de Oneness University uit Zuid-Oost India, stellen hun bijzondere teachings en helende rituelen (processen) ter beschikking via de Oneness Trainers. Deze bijzondere processen helpen je groeien op het pad van éénheid. Verspreid over 2 retraite weekenden doorleef je diverse aspecten van “Oneness”. Je kan je inschrijven per weekend.

Inhoud Oneness retraite;
De Oneness rituelen zijn er om je dichter bij je geboortestaat te brengen. In deze staat is er geen lijden maar het gevoel van éénheid en verbondenheid met al dat is.

Aanmelden / meer informatie

Geschikt voor wie?
Voor iedereen die wenst te groeien op het pad van éénheid. Geen specifieke voorkennis nodig.

Dompel jezelf 2 dagen en 2 nachten geheel onder in de Oneness Energie. Comfortabel in een geheel verzorgde setting, incl. overnachten in het Zennergi Centrum en van alle gemakken voorzien! Met een kleine groep van max. 5 deelnemers bouwen we samen een krachtige energie op en mogen er diepgaande transformaties plaatsvinden.

Meer informatie en aanmelden zie; https://www.zennergi.com/aanbod/oneness-retraite-pad-van-eenheid/