Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Meditatie: Meditatie & Deeksha ... voor iedereen ...

Meditatie & Deeksha ... voor iedereen ...

dinsdag 3 augustus

Gilbert & Françoise

20.15 uur

€ 10,- (svp vooraanmelding)

https://onesense.nl/meditatie/technieken

Oneness Nederland

Inhoud activiteit

In de hectiek van alledag is het heerlijk om even tot rust te komen. Mediteren helpt daar bij. Gezamenlijk mediteren zorgt dat de energie sterker is en daardoor de meditatie krachtiger.
Gun jezelf zo'n rustmoment.

Op deze avond is er ook gelegenheid om een intentie te plaatsen die bekrachtigd wordt met meerdere deeksha's.
Je hoeft geen meditatie-ervaring te hebben of deekshagever te zijn om mee te doen. Heb je zin of behoefte om te mediteren dan ben je van harte welkom.

Als je deekshagever bent is dit weer een mooi moment om deeksha's te kunnen geven!

Aanmelden / meer informatie

De meditatie begint om 20.15 uur. Je bent welkom vanaf 19.45 uur.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het nodig om je vooraf aan te melden.
Wil je erbij zijn, en weet je het pas op het laatste moment. Bel dan even.... 06 2900 2022

Ervaringen van gasten:
Donderdag was heel bijzonder. Nadat Françoise me een deeksha had gegeven was ik even helemaal van de wereld. Ik heb daarna op jullie balkon onvoorwaardelijke liefde ervaren en het liefst wilde ik het van de daken schreeuwen.
Nu vind ik het jammer dat ik het niet heb gedaan. De controleur nam het weer van me over met nutteloze gedachten "de mensen zullen denken dat je gek bent"... Maar goed, het gevoel van onvoorwaardelijke liefde neemt niemand mij meer af.
Patrick

Het was een bijzonder fijne avond gisteren.
Ik was aanwezig omdat het verzenden van een sms-bericht om me af te melden, niet lukte.
Ik zag werkelijk scheel van de hoofdpijn en dacht dat ik misschien niet kon blijven zitten of zou gaan overgeven... denk denk denk...
Ik belde even naar huis en mijn dochter zei: “Mam, je moet wel gaan hoor, ik weet zeker dat het je goed zal doen.”
Deze raad heb ik aangenomen en zodra ik binnen stapte, was het goed. Maar wat als ik inderdaad de boel niet binnen hield... wat als...
Ik heb veel gevoeld, er is veel gebeurd en GELACHEN. Hoofdpijn is minder geworden en het inzicht vergroot in het waarom…
Wat tref ik altijd super leuke mensen bij jullie !
Bedankt voor alle energie en jullie liefde.
Mirjam

"Ik wilde even van de gelegenheid gebruik maken om jullie te laten weten dat ik erg genoten heb van de meditatieavond. Het was heel erg fijn de deeksha een keer heel positief te hebben ervaren, iets wat tot dan toe nog niet echt het geval was geweest.
De voorafgaande meditatie heeft daar een hele positieve invloed op gehad: ben nog nooit “zo ver weg geweest”. De volgende dag was een heerlijke rustige en ontspannen dag en ook nu merk ik nog steeds de ontspannende werking van de meditatie.
Blijkbaar was ik niet de enige die genoten had: toen ik naar de auto liep zag ik twee van de aanwezigen ook nog even uit hun dak gaan: volgens mij waren ze op muziek aan het dansen midden op de parkeerplaats…. Prachtig om dit te zien: wat meditatie allemaal met je doet….
Dank voor deze mooie bijzondere ervaring!"
René

"Ik wil even melden dat ik bij de meditatie een heel bijzondere ervaring heb gehad. Dit was de heftigste tot nog toe. Ik wil jullie hiervoor bedanken.
Het was alsof ik helemaal uit mijn kruin naar boven werd getrokken en helemaal door het heelal reisde. Heel heftig en heerlijk. Ik was helemaal de rust zelve. Toen ik daarna buiten ging en alles om me heen zag, had ik een heel apart gevoel. Zal dit het alles-is-1-gevoel zijn?
Ik wil dit meer, want dit is gewoon fantastisch en smaakt naar meer."
Wim