Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Bijeenkomst: Field of Awakening - verplaatst naar APRIL 2022

Inhoud activiteit

Beste mensen,
HELAAS HEBBEN WE DIT PROGRAMMA MOETEN VERPLAATSEN
NAAR EIND APRIL 2022
vanwege de aangekondigde Corona-restricties

Maar iedereen is heel welkom in April bij:

Field of Awakening - met Sri Preethaji –> LIVE EVENT!
We zijn erg blij dat Sri Preethaji, mede-oprichtster en spiritueel leider van Ekam in India, weer persoonlijk naar Europa komt in april voor een nieuwe krachtige 4-daagse cursus - The Field of Awakening - deze keer in Maastricht, in Nederland, in April 2022 (verzet ivm Corona-maatregelen).

WAT MAAKT FOA (FIELD OF AWAKENING) UNIEK?

FOA, in zijn nieuwste versie, neemt je mee voorbij de begrenzing van de mind, naar een rijk van vrijheid. Je zult ontwaken tot vrijheid van je meest verslavende denkpatronen en transformeren tot een ontwaakte schepper van rijkdom, een ontwaakte ouder, een ontwaakte partner, en een ontwaakt zelf. Ervaar deze vierdaagse spirituele reis, geleid door Sri Preethaji persoonlijk en ervaar wat verlichting kan betekenen!

Of je nu antwoorden zoekt op vragen over de zin van je leven of helderheid over wie je werkelijk bent, vrede of innerlijke kracht – het veld van ontwaken is de spirituele reis die je op een intense wijze in je spirituele ontwikkeling verder helpt. Sri Preethaji inspireert je niet alleen met haar wijsheid en mystieke processen, maar ook met de kracht van haar bewustzijn tijdens de dagelijkse Limitless Field-meditaties. Doordat ze je meeneemt in het onbegrensde veld van bewustzijn kun je staten van verlichting gaan ervaren.

Sri Preethaji, is een filosoof en een moderne wijze. Ze is een transformationele leider, mede-oprichter van Ekam en co-auteur van The Four Sacred Secrets. Ze is een internationale spreker op conferenties zoals TEDx, het Equinox Symposium in LA en Fudan University in China. Ze begeleidt talloze leiders zoals succescoach Tony Robbins, muzikant Usher Raymond en vele managers van grote ondernemingen.

Lees meer over dit event → https://www.onenessnederland.nl/field-of-awakening-maastricht-4-7-december-2021/

Aanmelden / meer informatie

FIELD OF AWAKENING - eind APRIL 2022

Het event vindt plaats in het totaal vernieuwde MECC in Maastricht en is uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Voor Europese bezoekers is het gunstig gelegen tussen vliegvelden in België en Duitsland.

Wanneer je je ticket voor FOA boekt, ga je eigenlijk een reis van 35 dagen aan, dat omhelst de cursus van vier dagen in Maastricht, daarna drie dagen integratie èn 28 Zoom folluw-up calls onder leiding van een EKAM dasa. Met deze calls wordt je ondersteund om je beleving zoveel mogelijk te verdiepen.

VOORDEEL VOOR LEDEN VAN ONENESS NEDERLAND EN BELGIË

Het is zo bijzonder dat we Sri Preethaji vier dagen bij ons in Nederland hebben dat we besloten hebben om de leden van Oneness Nederland met een financiële bijdrage te ondersteunen zodat we het makkelijker maken om met veel mensen uit Nederland en België aanwezig te zijn en zo met elkaar bij te dragen aan de bewustzijnsgroei in onze landen. Peildatum voor het lidmaatschap is 1 oktober 2021.

Meer informatie over deze ledenactie vind je op het forum van onze website welke alleen voor leden van de vereniging toegankelijk is.

HOE KUN JE MEEDOEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Er zijn verschillende tickets te bestellen, het voordeligst is als je een groep van vijf deelnemers kunt vormen om zo van de groepskorting gebruik te maken.
Alle prijzen en informatie over de tickets vind je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/foa-eur-2021