Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

EKAM bijeenkomst: Chakra Dhyana & Deeksha

Chakra Dhyana & Deeksha

dinsdag 26 september

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

EKAM

Inhoud activiteit

Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.
We doen samen de Chakra Dhyana. Chakra Dhyana Sadhana is een zeer krachtige geavanceerde spirituele techniek die al meer dan vijfduizend jaar wordt beoefend door Hindoeïstische wijzen. Dhyana betekent één worden met de meditatie, met je aandacht. Deze oefening is gericht op de zeven vitale 'chakra's', of energiecentra die langs de lengte van onze wervelkolom liggen. Je gaat met je aandacht naar één voor één de chakra’s, te beginnen met de mooladhara of wortelchakra en eindigend met de sahasrara of kruinchakra om deze te zuiveren en activeren. Activering van deze 'chakra's' of energiecentra initieert de verruiming van iemands bewustzijn, waarbij men van lagere naar hogere niveaus van bewustzijn gaat.

We ervaren samen de Soulsync Meditatie, een meditatie van Preethaji - Ekam - India, waarin we onze intenties bekrachtigen.
Dit is een meditatie voor het synchroniseren van je ziel met de Universele Intelligentie. Vanuit je verbinding met deze intelligentie kan je een intentie neerzetten of een hartenwens uiten die je graag in vervulling zou zien gaan.
Vanuit de kracht van een verruimd bewustzijn zal je meer synchroniciteiten in je leven ervaren als bijzondere samenlopen van gunstige gebeurtenissen.
Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Deeksha.
Deeksha is een overdracht van Eenheidsenergie die ons helpt te ontwaken voor een hoger bewustzijn. Deze Eenheidsenergie zorgt voor een geleidelijke afname van het gevoel van afgescheidenheid en een toename van verbondenheid. De verbondenheid met jezelf, je medemens en met alles in deze schepping wordt een diepe ervaring. Het helpt mensen om in het hart te komen en zich open te stellen voor het Hoger Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid. Het 'thuis' komen in jezelf, in je eigen hart brengt je in een mooie staat van zijn en wanneer we van binnen gelukkig zijn, zien we ook de wereld om ons heen positief veranderen.
Als Ekam Mitras bieden wij jou een Deeksha zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.
Tijdens de meditatie-Deeksha-avonden zijn er ook telkens Deekshagevers die geïnitieerd werden door Sri Krishnaji en deelnemen. Zij delen ook Deeksha, zodat we ons kunnen onderdompelen in een bad van deze mooie energie.

waar: Guido Gezellelaan 21, Putte
wanneer: dinsdag, 26 september om 19.30 uur.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449