Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

EKAM Deeksha Bijeenkomst: meditatie-Deeksha avond: mededogen

meditatie-Deeksha avond: mededogen

maandag 6 november

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

EKAM

Inhoud activiteit

Meditatie-Deeksha-avond

§ Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.

§ We doorlopen enkele ervaringen en meditaties rond een thema. Deze keer is dat mededogen.
De meditaties die aangeboden worden, zijn meditaties die gebaseerd zijn op de meditaties van Ekam, India en op informatie vanuit de Universele Intelligentie.

§ We ervaren samen de Soulsync Meditatie, een meditatie van Sri Preethaji - Ekam - India, waarin we onze intenties bekrachtigen.
Dit is een meditatie waarin we ons verbinden met de Universele Intelligentie. Vanuit deze verbinding en de kracht van een verruimd bewustzijn kan je een intentie of een hartenwens uiten die je graag in vervulling zou zien gaan.

§ Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Deeksha.
Deeksha is een overdracht van éénheidsenergie die ons helpt te ontwaken voor een hoger bewustzijn. Deze éénheidsenergie zorgt voor een geleidelijke afname van het gevoel van afgescheidenheid en een toename van verbondenheid. De verbondenheid met jezelf, je medemens en met alles in deze schepping wordt een diepe ervaring. Het helpt mensen om in het hart te komen en zich open te stellen voor het Hoger Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid. Het 'thuis' komen in jezelf, in je eigen hart brengt je in een mooie staat van zijn en wanneer we van binnen gelukkig zijn, zien we ook de wereld om ons heen positief veranderen.

Als Ekam Mitras bieden wij jou een Deeksha zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.
Tijdens de meditatie-Deeksha-avonden zijn er ook telkens Deekshagevers die geïnitieerd werden door Sri Krishnaji en Sri Preethaji en deelnemen. Zij delen ook Deeksha, zodat we ons kunnen onderdompelen in een bad van deze mooie energie.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449