Oneness Partners Cursus

 

 

Oneness Partners is een speciaal programma dat cursussen aanbiedt voor mensen die presteren en invloed hebben, die in zaken en in hun gemeenschappen een grote invloed op de wereld willen uitoefenen. Als jij een eigen bedrijf hebt, een groot aantal mensen leidt, of invloed hebt op een groot aantal mensen door je werk, is Oneness Partners misschien iets voor jou. De meeste deelnemers aan de Oneness Partners cursussen hebben veel werk en andere verplichtingen, dus het cursus schema voldoet aan hun behoeften. 

Oneness Partners cursussen bieden:

• Een versneld tempo dat dieper op de cursusinhoud ingaat

• Veel kleinere groepen 

• Dagelijkse kleine groep discussies, geleid door hun dasas/gidsen

• Één op één tijd met de dasas

• Dagelijkse 3 uur durende middag pauzes die tijd voor werk toestaan

• Accommodaties op Campus 3, die gemoderniseerde, comfortabele 2 persoon kamers bieden (met extra kosten zijn privé kamers beschikbaar)

• Telefoonbesprekingen met een Oneness gids als alle 3 de cursussen zijn voltooid

• Opgewaardeerde maaltijden

   

Maaltijden worden gekenmerkt door internationaal opgewaardeerde (vegetarische) catering, inclusief een uitgebreide saladbar, stands met eieren/omeletten en pasta, Chinese, Italiaanse en Midden-Oosten, Thaise en andere Aziatische schotels… als toevoegingen aan weelderige Zuid en Noord Indiase opties. Bovendien biedt Café Yogi, net buiten de meditatiehal, allerlei soorten koffie, thee, vers geperste sappen, echte dunne bodem pizza’s en veel andere verrukkelijkheden te koop aan.

 

 

 

De Cursussen

 

Basis cursus

Met deze 6 daagse introductie cursus begint je reis naar vrijheid. Door de versnelde lessen van Oneness en door krachtige processen leer je bewust zijn. Bewust zijn van hoeveel ongewenst gedachten gekakel je ervaart. Bewust zijn van gebrek aan levendigheid in je relaties…. En begeleiding en processen om levendigheid in deze relaties te creëren. Je word je bewust van je negatieve ladingen en onbewuste triggers. Je wordt door processen geleid waardoor onbewuste programma’s worden opgelost die je hebt ontwikkeld vanaf de tijd in de baarmoeder. Je zult transformatieve beschouwingen en veranderingen ervaren. En aan het eind van de cursus zal je of ontwaakt verklaard worden, of je krijgt een datum wanneer je zult ontwaken. (De meeste deelnemers ontwaken nu tijdens de cursus zelf). Deelnemers worden ook geïnitieerd tot Deeksha (Blessing) gevers. Dit is een buitengewoon krachtige cursus, die deelnemers vaak beschrijven als “levens veranderend”.

Ontwaken is een neurobiologische verandering in je hersenen die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Eenmaal ontwaakt, word je bevrijd van ladingen en destructieve gedachtepatronen die eerder diep in je onbewuste waren geworteld. Ontwaken leidt tot groter geluk en een verruimd bewustzijn. Er is meer te genieten in het leven, meer toegang tot creativiteit en grotere levendigheid in relaties.

 

Gevorderde cursus

Voorwaarde: Basis cursus

Met deze 5 daagse cursus vervolg jij je reis naar vrijheid. Als je dieper in de lessen duikt, word je door meer processen geleid om elke overgebleven negatieve lading te verwijderen. Je leert te “zien”. D.w.z. we worden bewust dat er verandering komt als we geen weerstand bieden aan een emotie. En vanuit verandering volgt vreugde. De aandacht wordt gericht op het openen van het hart, het voeden van verbinding, compassie en onvoorwaardelijke liefde (voor jezelf en anderen). Deelnemers beginnen zich te verbinden met een hogere intelligentie. Alles voelt fris en nieuw en het ongewenste gedachten gekakel is aanzienlijk verminderd. Relaties worden zelfs nog levendiger en je bent goed op weg naar vrijheid. Deelnemers zeggen vaak dat zij voelen dat deze cursus zorgt voor een soort van “spirituele operatie”, die blokkades opheft en ze opent voor misschien wel de cursus met de meeste impact en dat is de Deepening.

 

Deepening cursus

Voorwaarde: Basis en Gevorderde cursus

Deze 5 daagse cursus is een vreugdevol, sterk transformerend programma waar jij je persoonlijke Goddelijke ontdekt. Dit Goddelijke wat exclusief op jou gericht is, is als een eigen individueel kanaal of vertolker van het onmanifeste/onkenbare/oneindige Goddelijke. Het ontdekken van je persoonlijke Goddelijke creëert een gevoel van heelheid. Deelnemers wordt de betekenis van heiligheid geleerd, hoe je een sterke band met je Goddelijke kunt opbouwen, hoe je effectief kunt bidden en hoe al je wensen kunnen worden vervuld. De cursus beslaat ook de manier om positief karma op te bouwen en er is een proces om elk negatief karma dat in dit leven is gecreëerd op te lossen. Na het voltooien van deze cursus voelen deelnemers vaak vreugde zonder oorzaak, enorme dankbaarheid en een gevoel van Eenheid met anderen. Ze zeggen vaak dat het voelt of ze een nieuw leven hebben en dat ze voor het eerst echt leven.

Het is belangrijk op te merken dat deelnemers na deze cursussen eigenaardig genoeg zelfs meer betrokken zijn bij het leven. Zij “zonderen” zich niet af. Eerder hebben ze over het algemeen meer concentratie en daadkracht. Ze genieten nog meer van alles wat ze doen, creativiteit stroomt en zij voelen zich geïnspireerd om anderen te helpen groeien.

 

 

 

Praktische Informatie

 

Cursus

Data 2017

Cursuskosten

Aanmelden via

Basis Cursus

30/5 - 06/06 

5,025 USD

Vul dit inschrijfformulier in en stuur het naar aanmelden@onenessnederland.nl

Gevorderde Cursus

juni 6 - 12

5,025 USD

 

Deepening Cursus

juni 12 - 18

5,025 USD

 

Kinder cursus

30/5 - 18/6

 2,000 USD  

 

 

Alle data zijn inclusief aankomst- en vertrekdag


In Nederland is het inschrijfgeld voor leden en niet-leden € 50,- (per inschrijving, ongeacht het aantal aaneengesloten weken, te voldoen vóór aanvang cursus) 

 

Wat te doen om de cursussen bij te wonen

Hier is een heel simpel lijstje wat je dient te doen om deze cursus bij te wonen:

 • Stuur ons een e-mail voor je plaats in de cursus

 • Zorg voor een geldig paspoort

 • Je hebt een Toeristen visum voor India nodig

 • Maak de vereiste formulieren en documenten klaar zoals onder gevraagd

 • Boek een vliegticket

 • Bespreek een taxi om je van het vliegveld op te halen

 • Dat is alles! Geniet van je verbazingwekkende avontuur!

 

Hier is informatie om je te helpen bij het komen naar India:

 

Cursus kosten

Je betaalt de cursuskosten op de Oneness University. Je kunt contant of met een credit card betalen.

 

Vereiste formulieren en documenten

Zorg ervoor dat je de volgende formulieren ingevuld inlevert bij aankomst op de Oneness University. Je hebt TWEE dezelfde bundels van het volgende nodig:

 • Ingevuld en getekend Foreigner Information form

 • Kopie van een geldig paspoort (blz. met pasfoto)

 • Kopie van blz. van geldig Visum

 

Reisinformatie

 

Paspoort

Voor de meeste landen is een paspoort nodig om naar India te kunnen reizen.

 

Visum

Als je een visum nodig hebt in jouw land om India binnen te kunnen, vraag dan alsjeblieft alleen een “Toeristen Visum”aan. Leg uit op de aanmelding dat je India bezoekt als Toerist.

 

Lokaal contact: Narasimha Kumarji

 

Lokaal adres: Varadaiahpalem,

Chittoor District,

Andhra Pradesh – 517 541, India

Telefoon: +91-9000-99-0894

 

Vliegen naar India

Je kunt naar Chennai International Airport bij de stad Chennai vliegen. De Oneness University ligt op 3 uur rijden NW van Chennai. Onze taxi service brengt je meteen van het vliegveld naar de Oneness University als je dat wilt.

 

Vervoer NAAR en VAN de Oneness University

Je bent zelf verantwoordelijk voor je vervoer naar en van de Oneness University. Vanwege veiligheidsredenen vragen we alle bezoekers en deelnemers naar en van de Oneness University te reizen met gebruikmaking van onderstaande gegevens.

We gebruiken twee verschillende vervoersdiensten voor de Oneness University. Eén is voor boekingen van het vliegveld van Chennai of nabij gelegen lokatie NAAR de Oneness University en de ander is voor vertrek VAN de Oneness University.

 

Kijk hieronder en boek dienovereenkomstig:

 

NAAR de Oneness University

S. Murugeshan
+91 93-44-040470
onenesstours@gmail.com

 S. Murugeshan zit in Chennai en zorgt voor vervoer van Chennai (vliegveld/hotels/omgevend gebied) NAAR de Oneness University.

 

VAN de Oneness University

V. Shanmugasundaram
+91 95-73-008565
onenesstravels2010@gmail.com

V. Shanmugasundaram zit op de Oneness University en zorgt voor al het vervoer VAN de Oneness University campussen. Reisafspraken voor vertrek kunnen aan de reisbalie ter plaatse worden gemaakt.

 

Voor meer informatie

 

Voor meer informatie e-mail Rob Rühmann rob@innercenter.nl  of bel hem op 074-7370141 of mobiel 06-10528928

Na ontvangst van het inschrijfformulier worden je nog andere formulieren toegezonden die je dient in te invullen en mee te nemen naar India. Ontbrekende gegevens (zoals vluchtgegevens) kunnen eventueel later nagestuurd worden.

De andere cursussen

Wil je deelnemen aan de andere goedkopere cursussen die Oneness University biedt? Lees meer >