SKY – Sri Krishnaji & Youth

BEGIN AAN EEN REIS VAN TRANSFORMATIE MET SKY

Ben je tussen de 14 en 30 jaar oud en klaar om diep in een levensveranderende ervaring te duiken? Doe mee met SKY, een uniek programma onder leiding van de verlichte meester Sri Krishnaji. Het is meer dan leren; het gaat over evolueren tot Young Oneness Leaders (YOL) uitgerust met wijsheid, moed en een geest van eenheid. Maak deel uit van een revolutie die de leiders van morgen vormt.

Een jaar van transformatief leren

Wijd een jaar aan transformatief leren met Sri Krishnaji, verspreid over 12 uur diepgaande wijsheid en 12 uur interactieve sessies met leeftijdsgenoten. Het is een reis van het toepassen van kennis om belangrijke doorbraken te creëren in alle aspecten van het leven.

WEEF HET TAPIJT VAN EEN MOOI LEVEN

Ontdek hoe onderwijs, carrière, relaties en zelfontdekking niet zomaar aspecten van het leven zijn, maar draden die het tapijt weven van een werkelijk mooi, vervuld bestaan. Zie onder het mentorschap van Sri Krishnaji hoe humor, wijsheid en begeleiding deze facetten in harmonie samenbrengen.

Het tapijt weven van een mooi leven

Leer van Sri Krishnaji hoe je verschillende levensaspecten kunt mengen tot een harmonieus geheel. Het is een ervaring die transformeert, verlicht en vervult.

VERBINDEN EN GROEIEN OP WERELDWIJDE SCHAAL

SKY is niet alleen een programma; het is een wereldwijd dorp. Smelt levenslange vriendschappen over de continenten heen, deel toekomstbepalende ideeën en omarm collectieve groei die geen grenzen kent. Het gaat over leren van elkaar, onder de paraplu van Sri Krishnaji’s wijsheid.

Wereldwijde verbinding en groei

Sluit je aan bij een gemeenschap waar wereldwijde verbinding persoonlijke groei stimuleert. Deel, leer en groei samen in een ruimte die fysieke en culturele grenzen overstijgt.

EEN 12 MAANDEN DURENDE ODYSSEE VAN ZELF- EN UNIVERSELE ONTDEKKING

Je SKY lidmaatschap is de sleutel tot een odyssee van een jaar waarin je het zelf en het universum verkent. Elke maand ontsluit nieuwe wijsheid, van het ontdekken van je spirituele pad tot het leven van je doel met moed en passie.

Een ontdekkingsreis van 12 maanden

Reis een jaar lang op ontdekkingstocht, waarbij je elke maand een ander facet van het leven en het universum verkent. Ontdek, groei en transformeer bij elke stap.

STAP IN EEN NIEUW PARADIGMA VAN LEIDERSCHAP

Ben jij er klaar voor om de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien? Sluit je aan bij de SKY gemeenschap voor een transformerende ervaring die je voorbereidt om te leven met doel, passie en eenheid. Het is tijd om in een nieuw paradigma van leiderschap te stappen.

Word lid van de SKY gemeenschap

Dit is jouw moment. Registreer je voor SKY, neem een vriend(in) mee en begin samen aan een reis van ontdekking, groei en transformatie. Maak deel uit van een levendige, ondersteunende gemeenschap die je in staat stelt een leider van verandering te zijn.

Neem de sprong in SKY

Mis deze kans niet om samen op te staan als één wereldwijde jeugdbeweging, gesterkt door de wijsheid van Sri Krishnaji en Sri Preethaji. Je toekomst roept – wil je antwoorden?

Aanmelden via: https://tickets.brightstarevents.com/event/sky-membership-9248619-usd