SoulSync festival, 1 – 7 januari 2024

DOE MEE MET HET SOULSYNC FESTIVAL VAN 1 – 7 JANUARI 2024

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het Soul Sync Festival van 1 – 7 januari 2024!

Deelnemers van over de hele wereld zullen Soul Syncen voor gezondheid, rijkdom, overvloed, prestatie, liefde en vriendelijkheid, en, zullen collectief een immens veld van bewustzijn genereren dat zal helpen om geweldige nieuwe energieën voor je te creëren in 2024!

– Je kunt Soul Sync overal doen waar je voelt dat er behoefte aan is – bij je familie, vrienden, gemeenschap, scholen, hogescholen, universiteiten, yogastudio’s, werkplekken.

In 2024 zullen we evenwel ook het festival gezamenlijk online kunnen ervaren!

** Iedere avond, van 1 t/m 7 januari, kun je om 19:45 uur de SoulSync samen met onze community uit Belgie en Nederland doen.

** ZoomID: 768-510-5413 met Passcode: 745689

Soul Sync zal elke deelnemer helpen groeien en zijn wezen voeden, zodat hij het nieuwe jaar op een prachtige manier kan beginnen.

Soul Sync meditatie transformeert je op elk niveau:

– Het transformeert je hersenen in een staat van kalmte.

– Het verandert je denkgeest in een geest die bewust is, in plaats van verloren in onnodig denken.

– Het verandert je denkgeest in een geest die positiever en constructiever is, en helder, gefocust en intelligent.

– Het brengt je in een verruimde staat van zijn, waar je je ervan bewust bent dat je deel uitmaakt van alles, en dat alles deel uitmaakt van jou.

– Het haalt je uit je beperkte ervaring van jezelf in relatie tot de wereld om je heen.

Doe mee aan het Soul Sync Festival en ervaar de kracht van het collectieve veld van bewustzijn dat vanuit de hele wereld wordt gegenereerd om transformatie te brengen, je wezen te voeden en het nieuwe jaar op een totaal nieuwe en geweldige manier te beginnen!

Wil je meer weten over wat de SoulSync meditatie is en wat voor effect het op je heeft als je hem regelmatig doet? Klik dan op DEZE LINK voor een heldere uitleg, Je kunt dit ook delen met je familie, vrienden, collega’s etc.

Wil je de SoulSync zelf in het Nederlands doen, via op DEZE LINK vind je hem op YouTube.