Live evenement met Sri Preethaji, 30 juli 2023, Leuven, België

Sri Preethaji komt naar België!

Sri Preethaji komt naar België met haar nieuwe programma “Bewust leven” dat zij voor alle zoekers in België en Nederland aanbiedt.

Wat kan dit evenement voor je betekenen ?

Je bewustzijn schept je werkelijkheid.

Je innerlijke staat bepaalt hoe je de buitenwereld ervaart, welke mensen en situaties je aantrekt èn hoe makkelijk het voor je is om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Tijdens dit evenement met Sri Preethaji word je:

bewust van je eigen staat van bewustzijn,

leer je om ook in stress-situaties innerlijke rust te ervaren.

Dit is de sleutel voor gelukkigere relaties en

een hogere kwaliteit van je leven.

Wat krijg je tijdens dit evenement?

Tijdens het evenement “Bewust leven” leer je van Sri Preethaji hoe je de rol van waarnemer krijgt in het dagelijks leven en hoe je je innerlijke staat vorm kunt geven.

EEN INSPIRERENDE LEZING

Hoog-vibrerend onderricht, bevrijdende wijsheid en spirituele tips voor je dagelijks leven staan garant voor waardevolle inzichten. Sri Preethaji weet wat de groep nodig heeft.

EEN INTENSE MEDITATIE

Mediteren in een grote groep spirituele mensen versterkt de intentie en effectiviteit van de meditatie voor ieder individu. Ervaar hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is.

EEN KRACHTIGE DEEKSHA

Een Deeksha door Sri Preethaji heeft een tastbare impact op de transformatie van je wezen. De kracht van de Universele Intelligentie opent je naar hogere sferen en prachtige staten van bewustzijn.

Is er vertaling?

Ja, er wordt kosteloos vertaling aangeboden, je moet hiertoe je eigen smartphone met “oortjes” of koptelefoon meenemen. Details krijg je nog.

Wat kost het en hoe bestel ik m’n ticket?

De prijs voor je ticket is slechts €49,50 inclusief koffie, thee bij ontvangst en vertrek

Je bestelt je ticket via deze link: https://tinyurl.com/uy4ttpx3

Als je lid bent van de vereniging Oneness Nederland, en je ticket bestelt vóór 1 juli, krijg je een gereserveerde zitplaats op de voorste rijen in de zaal zodat je dicht bij Sri Preethaji zit (volgorde op basis van de besteldatum van je ticket).

Ben je nog geen lid van de vereniging, via deze link kun je je aanmelden: https://www.onenessnederland.nl/over-oneness-nederland/lid-worden/

Waar is het?

3:Hoog Meeting & Events

Interleuvenlaan 74

3001 Leuven

De locatie is goed bereikbaar voor iedereen uit België en Nederland, het licht vlak bij een afrit van de E40, parkeren is gratis,

Wat zijn de tijden?

Je bent welkom vanaf 13:45 uur voor de ontvangst en registratie. Koffie, thee staat voor je klaar. Het programma begint om 14:30 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur