SriAmmaBhagavan

Sri Bhagavan is geliefd bij miljoenen over de hele wereld, Hij wordt gewaardeerd en geprezen als vriend, filosoof, wereldleraar en avatar. Sri Bhagavan’s enige passie is van jongs af aan geweest om de mensheid te bevrijden van het lijden. Sri Bhagavan leefde een normaal leven, maar toch was er iets speciaals aan hem, dat mensen van alle leeftijden en culturen tot hem aantrok. 

Sri Bhagavan is een groot mysticus met een aangeboren vermogen om contact te maken met sferen ver voorbij de fysieke dimensie. Zijn vogelperspectief varieert van alledaagse, wereldse aspecten tot filosofie, psychologie, wetenschap en het transcendente. Men ziet een glimp van deze holistische kijk terug in Sri Bhagavan’s voordrachten over diverse onderwerpen.

Sri Amma leefde van jongs af aan een zeer sober leven met als enig doel de mensheid te bevrijden van lijden. Miljoenen toegewijden over de hele wereld verlangen ernaar een glimp van Sri Amma op te vangen. Voor velen is Sri Amma een alwetende moeder, vriendin, gids, bron van kracht in tijden van beproeving en zwakte, en inspiratie en richting in tijden van kracht en overvloed.

Sri Amma is een unieke leraar die de grootste inzichten van het leven op een simpele manier overbrengt. Haar leringen zijn eenvoudig en toch zeer diepgaand. Ze vereisen niet veel contemplatie omdat ze je geest met een verbazingwekkende precisie treffen. Deze waarheden werken als spiegels voor jouw binnenste. Tegelijk voel je je erbij op je gemak. Sri Amma laat je niet alleen de waarheid zien, maar geeft je ook de kracht om die zelf te zien.