The 5 Awakenings, een online cursus live met Preethaji. 25 t/m 27 september 2020

Ervaar jouw innerlijke potentie door op vijf punten te ontwaken.

Weet je dat we 60.000 tot 80.000 gedachtes op een dag hebben?

Weet je dat 80% van deze gedachtes “oude” denkbeelden zijn?

Weet je dat 80% hiervan negatieve gedachtes zijn?

Wil je dit patroon doorbreken en wil je toegang krijgen tot de ware potentie van je denkgeest?

Schrijf je dan in voor de cursus “The 5 Awakenings”. Deze cursus wordt online aangeboden via een live verbinding met Preethaji. Het programma wordt op vrijdagavond 25 september en aansluitend overdag op zaterdag 26 september en zondag 27 september. Je kunt dus eenvoudig vanuit je eigen huis deelnemen.

De vijf Ontwakingen die je krijgt aangeboden zijn:

  • Ontwaak tot het goddelijke. Het goddelijke is universele intelligentie. Er zijn staten van bewustzijn van waaruit je toegang kunt krijgen tot dit begrip. Tijdens deze reis zul je een directe persoonlijke ervaring van het Goddelijke bewustzijn ervaren.
  • Ontwaak tot het vrijkomen van “verslavingen”. Verslavingen zijn hardnekkige en negatieve gewoontes. Je wordt bevrijd van verslavende emoties, meningen en gewoontes.
  • Ontwaak tot duurzame liefde. Liefde is meer dan chemie, het is een staat van Zijn. In deze reis zul je een liefde ervaren die uitdagingen, verschillen en zwakheden kan weerstaan.
  • Ontwaak tot je huidige moment. Je gaat voorbij de angsten die je mind voor de toekomst bedenkt. Je denkgeest heeft de potentie om door het patroon van denkbeeldige angsten te breken en je te laten Zijn in het heden, hierdoor ontplooi je je creativiteit.
  • Ontwaak tot het in balans brengen van je chakra’s. Je bent meer dan je lichaam en je gedachten. Ieder heeft een spirituele dimensie in zich die de sleutel bevat om de totale menselijke potentie te openen. Op deze reis ga je door een mystiek proces heen waarin de frequenties van de trillingen van je chakra’s gecorrigeerd worden, hierdoor ontwaak je tot een staat van harmonie.

Spreekt het je aan? Meer info over de tijden, prijs, alsmede de registratielink vind je door te klikken op deze link >

Je kunt ook via de volgende link een mooie video hierover bekijken: KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Bij voldoende belangstelling wil Rob ook weer, tegen een nog vast te stellen vergoeding, de vertaling verzorgen. Heb je hiervoor belangstelling, stuur dan een mail naar info@oo-academy.nl