The four sacred secrets

Na miljoenen levens te hebben getransformeerd via hun O&O Academy cursussen en Ekam, hebben Krishnaji en Preethaji nu het boek ‘The Four Sacred Secrets’ geschreven.

Krishnaji en Preethaji schrijven over de bewuste creatie van rijkdom, het ontdekken van liefde in partnerrelaties en het vinden van vrede in jezelf. Ze bieden eenvoudige en effectieve meditaties, anekdotische lessen, en krachtige inzichten die je bewustzijn zullen transformeren en je dromen zullen veranderen in realiteiten. Je bent slechts vier stappen verwijderd van een mooi leven.

Bestellen?
Op dit moment is het boek uitsluitend in het Engels verkrijgbaar, bestellen b.v. via bol.com >

In het boek vind je vier fundamentele veranderingen die ons leven op wonderbaarlijke wijze kunnen openen voor vreugde, liefde, voorspoed en levensdoel. Dit zijn hun vier heilige geheimen:

Leven met een spirituele visie

Je doet alsof het bereiken van je doelen het enige is dat het leven betekenis geeft, maar in feite is het de mentale toestand die je bereikt bij het nastreven van je dromen die je ontwaakt tot een leven met een doel.

Ontdek je innerlijke waarheid

Je hebt zoveel stress, je standaard stemming is irritatie of ontevredenheid. Wanneer je de aandacht op je eerlijkere zelf vestigt, begint een kalmte je weg te leiden van ongemak en zelfobsessie.

Ervaar de kracht van de Universele Intelligentie

Je vertrouwt op je strategieën en slimme trucs om oplossingen te vinden voor jw problemen, maar heb je overwogen om de wonderbaarlijke kracht van de universele intelligentie aan te boren?

Gebruik de spiritueel juiste actie

Heb je jezelf ooit urenlang bezig gehouden met nadenken over hoe je “juiste” ding kan doen? Spirituele juiste actie zal je de moed en duidelijkheid geven om je weg te vinden uit de conflicten in het leven