Deekshagever worden

Als je geraakt bent door het Oneness fenomeen en het verlangen in je opkomt om er zelf een actieve bijdrage aan te leveren, voel je er misschien iets voor om deekshagever te worden. Je wordt dan een kanaal voor deze heel speciale energie en een instrument voor het Hogere (of God of de Bron, of hoe je het ook maar wilt zien of noemen) bij de verspreiding van eenheidsbewustzijn.

Om deekshagever te kunnen worden moet je deelnemen aan een Oneness Awakening cursus, gegeven door een Oneness Trainer. Alle Oneness trainers zijn tijdens een speciaal proces in India opgeleid en geinitieerd om anderen tot deekshagever te initieren.

De Oneness Awakening cursus duurt twee dagen en vindt meestal plaats in een weekend. De training heeft het effect van een intens reinigings- en helingsproces. Oude blokkades worden opgelost en jouw band met het Hogere wordt onder de loep genomen en versterkt. Je krijgt meer inzicht in de structuur van je leven.

Aan het eind van dit mooie proces word je, als je dat wilt, geïnitieerd tot deekshagever. Vanaf dat moment kun je deze prachtige eenheidsenergie aan anderen doorgeven, op je eigen bijeenkomsten, op die van anderen of zomaar aan de mensen om je heen. Het (door)geven van deeksha wordt in het algemeen ervaren als een heel dankbare en mooie taak, maar ook als heel prettig en verrijkend voor de deekshagever zelf.

Nadat je deekshagever bent geworden, krijg je als lid van de vereniging Oneness Nederland toegang tot een speciaal forum en een aparte bibliotheek met achtergrondinformatie.


Kijk voor meer informatie over geplande Oneness Awakening cursussen in de Agenda >

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Oneness nieuws! Meld je aan voor de Nieuwsbrief >