Landelijke bijeenkomsten en activiteiten

 

Met enige regelmaat worden er in Nederland landelijke Onenesscursussen, bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen!

 

Enkele activiteiten die nu aan de gang zijn of in de komende tijd starten:

 

 

 

Deze zomer is de cursus The Phenomenon and the Gift (met initatie tot Golden Orb Deekshagever) voor het eerst in Nederland georganiseerd, als eerste in Europa !!!  Hier zijn we heel erg blij mee en we werken er hard aan om deze een volgende keer weer te organiseren voor iedereen die deze ook wil volgen of graag een 2e keer erbij wil zijn.

 

 

 

De Golden Orb Deeksha Tour door Nederland was in juni, met in de eerste week van juli ook een aantal concerten, als aanloop voor de cursus The Phenomenon & The Gift op 16 en 17 juli 20176 in Egmond aan Zee... Veel mensen hebben toen de Golden Orb Deeksha al kunnen ervaren. Binnnenkort zullen de mensen die de cursus gedaan hebben avonden organiseren waar deze nieuwe krachtige energie ervaren kan worden!

 

 

 

 

5 mei was de Karma Bevrijdingsdag Nederland, om een idee te krijgen wat Oneness Nederland zoal organiseert kun je daar even kijken. Met hier een linkje hoe we de dag ervaren hebben: Karma Bevrijdingsdag was een geweldige dag!