Landelijke bijeenkomsten en activiteiten

 

Met enige regelmaat worden er in Nederland door O&O Academy landelijke cursussen, bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen!

 

Enkele activiteiten die nu aan de gang zijn of in de komende tijd starten:

 

 

 

 

SOURCE & SYNCHRONICITIES

21 & 22 APRIL 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar is de cursus Source & Synchronicities voor het eerst in Nederland georganiseerd, als eerste in Europa !!!  Hier zijn we heel erg blij mee en we werken er hard aan om deze een volgende keer weer te organiseren voor iedereen die deze ook wil volgen of graag een 2e keer erbij wil zijn. De datum staat al vast: 21 en 22 April 2018.

 

 

 

 

 

 

FESTIVAL IN EENHEID

15 & 16 JUNI 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O&O Academy Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, weer een heel weekend (de eerste was op 24 en 25 juni 2017) kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, we gaan weer heerlijk samen eten, dansen en delen. Wij zorgen voor de mogelijkheid, de locatie en het programma. Wij vragen hier geen toegangsprijs voor, het hele Festival is kosteloos (wel blijft er natuurlijk de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage/donatie en de mensen die daar de vorige keer gebruik van hebben gemaakt zijn we heel dankbaar). Graag willen we dan ook dat de aankleding, het voedsel (behalve koffie en thee, daar zorgden wij voor), het enthousiasme en de bloemen; van iedereen komt. Dit maakt dat het Festival volledig lukt en het wordt dan ook een fantstisch weekend met een fijne sfeer en in harmonie met elkaar...

Samen komen om te mediteren, deeksha, dansen, koken, eten (iedereen neemt genoeg en lekker voedsel mee) en kamperen (eventueel enkele plekken voor degene die dat willen), het is heerlijk en gezellig.   

Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten, dat is wel gebleken!

We zijn ook heel erg blij met de verschillende coördinatoren die een flinke klus hebben geklaard de vorige keer, alles verliep moeiteloos...  Meld je aan de volgende keer, dan wordt het weer zo'n feestje! Mail:festival@onenessnederland.nl